Παρουσίαση εταιρείας Τοkio lighting and furniture

Τα προϊόντα της εταιρίας Tokio έχουν σχεδιαστεί με φινέτσα εμπνευσμένη από την Ιαπωνία, απλότητα, λεπτομέρεια και προηγμένη τεχνολογία. Στη συνέχεια κατασκευάζονται με την ακρίβεια των ειδικευμένων τεχνιτών. Όλες αυτές οι εκτιμήσεις εξασφαλίζουν τη διαχρονική εμφάνιση και αποτελούν την πρώτη επιλογή των επιχειρήσεων, ακαδημαϊκών, επιστημονικών και καλλιτεχνικών επαγγελματιών.

Η εταιρία Tokio ιδρύθηκε το 2011 από τον Gorazd Malačič. Υπερηφανεύεται ότι το αποτέλεσμα του τελικού της σχεδιασμoύ είναι σύγχρονο, φουτουριστικό με λήψη έξυπνων οικιακών αντικειμένων που φαίνονται από τη πρώτη στιγμή στο σύγχρονο τοπίο και ταιριάζουν εύκολα ακόμα και με στυλ περασμένων εποχών.

Η Τokio είναι  brand σύγχρονου σχεδιασμού με έμφαση σε τεχνικά κορυφαία προϊόντα για το σημερινό σκεπτόμενο άτομο με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

 Trilight

Το Tri Light είναι η τέλεια τριγωνική κηρύθρα με πλακάκια. Ένα διαφωτιστικό κομμάτι, ένα συμπαγές εύκαμπτο σύστημα σχεδιασμού που μπορεί εύκολα να πολλαπλασιαστεί. Μπορεί να κατασκευαστεί κατά παραγγελία στο επιθυμητό μέγεθος και σχήμα. Κάθε τρίγωνο αλουμινίου λάμπει από μόνο του, δημιουργώντας ένα ευρέως διασκορπισμένο, αρμονικό φως. Αφήστε το led να λάμψει.

Uebu

Ένα φωτεινό κόσμημα που αιωρείται αποτελούμενο από στοιχεία που συνδέονται μεταξύ τους το ένα μέσα στο άλλο σαν ιστός προσδίδοντας ένα άκρως εντυπωσιακό απότέλεσμα . Οι σχεδιαστικές επιλογές ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες και δυνατότητες φωτισμού του χώρου εγκατάστασης. Το Uebu δεν είναι απλώς μια πηγή φωτός, αλλά ένα έργο τέχνης που θα φωτίσει το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο με στυλ.

 

Isle lounge

 

 

Το isle lounge είναι ένα εικονικό έπιπλο, ένας καναπές αρκετά μεγάλος για να καθίσουν άνετα αρκετά άτομα. Μία εντυπωσιακή πρόταση με αφαιρετική σχεδίαση που απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες. Κατάλληλος και για εξωτερικό χώρο. 
 
 
 D E S I G N E R S
Asobi

Το Asobi είναι ένα στούντιο σχεδιασμού που ιδρύθηκε από τον Gorazd Malačič το 1999. Το στούντιο έκανε το διεθνές ντεμπούτο του το 2005 στο London Design Festival με τον πρωτότυπο μαγευτικό καναπέ Isle Lounge.
Το 2006, το Asobi design studio έλαβε το Βραβείο Design Distinction (Silver) στο I.D. 52ο Annual Design Review για το ρευστό, φουτουριστικό Gwig Led φωτιστικό.
 
 

Το 2014 το Carbon Light, ένα υψηλής απόδοσης αρθρωτό κρεμαστό φωτιστικό Led, επιλέχθηκε ως φιναλίστ στα προϊόντα φωτισμού των βραβείων Architizer.
 
Αναζητώντας τον διαχρονικό και αρχικά καθαρό σχεδιασμό, η εταιρία κατασκεύασε σχολαστικά χειροποίητα ανθρακονήματα σε αυτό το μινιμαλιστικό κομμάτι, συνδυάζοντας τον πρωτότυπο σχέδιο με τα καλύτερα υλικά. Αυτό το φωτιστικό θα σας κρατήσει εστιασμένο όταν δουλεύετε, αλλά και ήρεμο όταν θέλετε να χαλαρώσετε.